Wij zijn maandag tot en met zaterdag geopend.

Voorwaarden webwinkel producten

Geactualiseerd op 01.07.2022

Vragen over uw bestelling kunt stellen via info@etosjong.nl, maar u kunt ons ook telefonisch bereiken via 0227-541632.


Ook zijn wij bereikbaar in onze winkel:
Etos Jong Nieuwstraat 72 Medemblik


Wilt u advies voor uw aankopen mail ons dan uw vraag. Belangrijk hierbij is dat u duidelijk uw vraag omschrijft en daarbij vermeldt of u reeds medicijnen of voedingssupplementen gebruikt.


Bezorging
Uw bestelling zal worden geleverd op het door u aangegeven afleveradres. U kunt er dus ook voor kiezen om uw bestelling op een ander adres dan uw huisadres te laten leveren. Hiervoor dient u bij het opgeven van het bezorgadres een ander adres in te vullen dan uw huisadres.


Levertijd
Alle bestellingen worden geleverd door PostNL Pakketten. Wij streven ernaar om uw bestellingen binnen 1-3 werkdagen na betaling bij u thuis te bezorgen. Indien een product niet voorradig is en de levertijd derhalve langer zal duren dan 72 uur zullen wij u per E-mail op de hoogte stellen van de verwachte levertijd.


Manco’s & Retouren
Manco’s bij uw bestelling dient u binnen 24 dagen na ontvangst te melden op onderstaand mailadres info@etosjong.nl  of via aangetekend schrijven. Voor exacte omschrijving voor retourregelingen, garantie etc. verwijzen wij naar de algemene voorwaarden.
U als ontvanger van de goederen dient deze direct na ontvangst te controleren. Klachten t.a.v. het product of de aflevering dienen binnen 8 dagen na ontvangst gemeld te worden op onderstaand mailadres info@etos.nl  of via aangetekend schrijven. (Zie ook  algemene voorwaarden).
Indien u uw bestelling binnen 8 werkdagen ongeopend retourneert wordt uw aankoopbedrag binnen 30 werkdagen op uw rekening teruggestort. Dit kan zonder opgave van redenen. De kosten van de retourzending komen voor rekening van de klant. Geneesmiddelen kunnen niet geretourneerd worden. Artikelen kunnen niet zonder voorafgaande toestemming in de winkel worden geruild.
Gebruikte of beschadigde producten  of verpakkingen kunnen niet geretourneerd worden.


Betalen
iDEAL:
Bij deze betaalmethode kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met uw eigen bank. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als u telebankiert, kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden.
Vooruitbetaling:
Je kunt het totaalbedrag overmaken op de in de bestelling aangegeven wijze. In dit geval gaan wij pas tot verwerking van de bestelling over als de betaling ontvangen is. Vervolgens gelden de levertijden die op dat moment op de site vermeld.

Verzendtijd en kosten
Ophalen in de winkel ---- gratis
Vanaf €75.-  ---- gratis
Tot €75.- --------6.95


Levertijd ( mits voorradig) 1-3 werkdagen.